Gratis verzending v.a. €35 in NL | Gratis verzending v.a. €50 in BE

Home » Verzending

Verzending

S T A N D A A R D   V E R Z E N D I N G
Penfumme doet zorgvuldig haar best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen worden binnen twee werkdagen geleverd. Echter komt het in enkele gevallen wel eens voor dat de verzending langer duurt. Als dit het geval is dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Je kan kiezen uit verschillende verzendopties.

Voor Nederland

  • Gratis verzending: Wij verzenden jouw bestelling gratis naar je toe bij besteding van €35 en meer. Je ontvangt een track en trace code waarmee jij jouw bestelling kan volgen. Zoekgeraakte bestellingen bij PostNL kunnen worden opgespoord. 
  • Brievenbuspakket zonder Track en Trace : Wij verzenden jouw bestelling voor €2,50 naar jou toe bij besteding lager dan €35. Je ontvangt geen track en trace code Zoekgeraakte bestellingen bij PostNL kunnen niet worden opgespoord. 
  • Brievenbuspakket met Track en Trace : Wij verzenden jouw bestelling voor €3,99,- naar jou toe bij besteding lager dan €35. Je ontvangt geen track en trace code Zoekgeraakte bestellingen bij PostNL kunnen niet worden opgespoord. 
  • Pakketpost: Bij grote bestellingen die niet passen in een brievenbusdoos rekenen wij €6,75. Je ontvangt een track en trace code waarmee jij jouw bestelling kan volgen. Zoekgeraakte bestellingen bij PostNL kunnen worden opgespoord. 

De Track en Trace ontvang je per mail en in de PostNL app. 

Voor België en Duitsland

  • Brievenpost: Wij verzenden jouw pakket voor €3,99 naar jou toe. Echter zitten hier risico's aan verbonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijt zijn geraakt bij PostNL.
  • Pakketpost zonder T&T: Bij grote bestellingen die niet passen in een brievenbusdoos rekenen wij €8,95. Echter zitten hier risico's aan verbonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijt zijn geraakt bij PostNL.
  • Pakketpost met T&T: Bij grote bestellingen die niet passen in een brievenbusdoos rekenen wij €12.50. Je ontvangt een track en trace code waarmee jij jouw bestelling kan volgen. Zoekgeraakte bestellingen bij PostNL kunnen worden opgespoord. 


Bij vragen over jouw bestelling kan je contact opnemen via de mail, Whatsapp of telefonisch.
Mail: info@penfumme.nl
Whatsapp: +31 610707759
Telefoon: +31 610707759