Gratis verzending v.a. €35 in NL | Gratis verzending v.a. €50 in BE

Home » Sieraden » Kettingen

Kettingen

Kettingen kopen bij Penfumme

De leukste kettingen shop je bij Penfumme! Door het ruime aanbod aan kettingen zit er altijd wel eentje bij voor jou. We hebben statement kettingen tot minimalistische kettingen en basis kettingen tot kettinkjes met een hanger. Alle kettingen zijn gemaakt van stainless steel of gold plated. Hierdoor verkleuren ze niet en zijn ze 100% nikkelvrij. De meeste kettingen zijn verkrijgbaar in het zilver en goud. 

Bestel vandaag jouw ketting en je ketting wordt binnen twee werkdagen geleverd, zodat je jouw mooie ketting meteen kan dragen. Mix en match je aankoop en creëer de leukste necklaceparty!

Zilveren kettingen

Koop jouw favoriete zilveren ketting bij Penfumme! De zilveren kettingen zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze niet verkleuren en 100% nikkelvrij zijn. Jouw ketting blijft dus echt zilver. Zelfs onder de douche! Je hoeft ook niet bang te zijn voor een nikkelallergie, want jouw ketting is 100% nikkelvrij.

Gouden kettingen

Penfumme heeft een heel leuk aanbod aan gouden kettingen. Basics, kettingen met een hangertje en statement kettingen die je perfect met elkaar kunt combineren. Jouw ketting is gemaakt van stainless steel, waardoor hij niet verkleurt. Ook is je ketting allergievrij, want er zit geen nikkel in!