✔ 1-2 werkdagen levertijd ✔ Verzending NL v.a. €2,50 ✔ Verzending België v.a. €3,99 ✔ Nikkelvrije sieraden

Home » Welke geur wil ik in de parfumpen?

Welke geur wil ik in de parfumpen?

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 14:48

Het model en de kleur van je parfumpen heb je al gekozen, maar nu het geurtje nog. Op de fairs waar ik sta laat ik de klanten ruiken en dan is de keuze snel gemaakt. Online is dit natuurlijk veel lastiger. Laat staan voor iemand anders als je de pen cadeau wil geven. In deze post probeer ik je een indruk te geven van elke geur, zodat het kiezen een stuk makkelijker is. 

LA100
De LA100 is een heerlijke romantische geur met een zware sillage. In de basis van de geur zitten de zoete geurnoten van vanille en pralinevulling gemixt met patchouli en tonkaboon. De hartnoten vormen een prachtig bloemig geheel met iris, jasmijn en oranjebloesem. Als we bij de top komen vinden we de zwarte bes en de peer die ervoor zorgen dat de geur compleet is. Dit is een moderne geur die een elegante uitstraling heeft. Deze heerlijk parfum heeft een zware sillage en is geschikt voor zowel s’avonds als overdag.

Maarliefst 46% kiest voor de geur LA100. Deze geur doet het goed bij alle leeftijden. Wil je een parfumpen cadeau geven? Dan zit je met de geur LA100 altijd goed!

 

LA703
LA703 begint met de vrouwelijke roos vermengt met het fruitige van perzik. Zodra we in de hartnoot komen ontpopt de zachte en senuele geur van muskus en amber waarnaar we in de basis de houtachtige geur sandelhout met een vleugje patchouli naar voren komen.Het is een sensuele en misterieuze geur met een middenzware sillage.

Ongeveer 12% van de dames kiest voor geur LA703. Deze dames zijn voornamelijk 50+.

 

LA716
De LA716 kenmerkt zich door de geur van witte bloemen en musk. In de top  vinden we dan ook de witte bloemen, jasmijn en oranjebloesem, aangevuld met een heerlijke roosgeur. In het hart vinden we musk, die ervoor zorgt dat het een warm, donzig gevoel geeft. In de basis vinden we de kruidige en houtachtige noten van vetiver, ceder, cumarine en patchouli. Deze fluweelzachte geur heeft een middenzware sillage.

42% kiest voor de geur LA716. Deze geur is vooral populair bij dames tussen de 20 en 40 jaar. 

Hopelijk kan je makkelijker een keus maken bij het aanschaffen van de parfumpen. Wist je al dat we de parfumpen gratis vullen met parfum? We pakken jouw bestelling leuk in en verzenden het ook nog eens gratis naar jou toe.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.