Gratis verzending v.a. €25 in NL en €35 in BE - Verzenden v.a. €2,50 - 1 tot 2 dagen levertijd

Home » Dit ben ik, Carmen. Hi!

Dit ben ik, Carmen. Hi!

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 14:41

'Welke opleiding heb je gedaan...?' 'Hoe ben je op het idee van de parfumpen gekomen'? 'Is dit je fulltime baan of werk je er nog naast'? Dit zijn vragen die mij regelmatig gesteld worden en daarom leek het mij leuk om een keer een blogpost over mijzelf te schrijven.

Ik ben Carmen, 22 jaar oud en woon in Borger. Borger is een plaats in Drenthe en ligt tussen Emmen, Assen en Groningen in. Misschien heb je er op school wel eens over gehoord... Borger heeft namelijk het grootste hunebed van Nederland. Nee? Maakt niet uit!

Voorheen ging ik naar de havo in Emmen. In havo 4 moest ik naar een studiebeurs in Groningen om een indruk te krijgen van alle hbo-opleidingen. Er waren heel veel opleidingen, maar de opleiding ondernemer detailhandel op het mbo leek mij veel leuker! Na lang nadenken, wikken en wegen, besloot ik om na havo 4 naar het mbo te gaan. Misschien niet de meest logische keuze, maar wel de beste keuze!

Op het mbo had ik het namelijk reuze naar mijn zin en ik heb hier veel praktischer leren nadenken. Ik kreeg naast nederlands, rekenen en engels vakken als marketing, financieel management, ondernemersplan schrijven, rechten etc. In het laatste jaar moest ik met een aantal andere studenten een mini-onderneming opstarten. We moesten een product bedenken en na veel brainstormen kwam ik op het idee van de parfumpen. Uiteindelijk haalde ik mijn diploma en besloot ik verder te gaan met de verkoop van de parfumpennen. 

Ik begon met het maken van een webshop en nam contact op met Tapparfum. Ik wilde namelijk de pennen verkopen met een parfum naar keuze. Nu kan je de pennen vullen met 3 geuren, namelijk LA100, LA703 en LA716. Om een beetje een indruk te krijgen van geuren heb ik hier speciaal een blogpost over geschreven. Later breidde ik het assortiment uit met parfumkettingen, sieraden, tassen, portemonnees en nog meer leuke accessoires. 

Ik verkoop niet alleen online. Ik sta regelmatig op leuke fairs, markten en ladies nights. Naast penfumme.nl heb ik nog wel een baantje ernaast van 14 uur in de week. 

Wil je meer weten over mij? Stel je vraag gerust, ik vind dat hartstikke leuk!

Liefs,
Carmen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.